Downloads

Het beschikken over alle beschikbare informatie is essentieel voor het uitwerken van een nieuw project of ontwerp. Wij bieden u een brede collectie video's, documentatie en grafische documenten welke u kunt gebruiken, delen of toepassen om uw kennis over Dekton en nieuwe kleuren te vergroten.

Documentatie

Download alle Dekton® documentatie met technische informatie, informatie over veiligheid, kleurenassortiment en afbeeldingen van verschillende toepassingen.

Download uw Dekton® kleur hier!

Vind en download afbeeldingen van platen, details en afbeeldingen ter inspiratie voor Dekton® projecten.

Apps

Download onze apps

dekton_icon

App Dekton


U kunt alle kleuren voor keukens, badkamers, vloeren en architectuurprojecten bekijken in onze catalogus en galerij. Bovendien kunt u via de App de nieuwste video's over het product, folders en technische documenten vinden.


App Dekton App Dekton

3d_iconApp Home Design


Cosentino Home Design is het beste instrument om verbazingwekkende interieur combinaties maken. Met deze App kunt u stijlen combineren, en al uw projecten en ideeën opslaan en delen. Met Cosentino Home Design kunt u alle beschikbare kleuren van Silestone en Dekton combineren. Kleuren worden voortdurend bijgewerkt, zodat de nieuwste series en producten beschikbaar zijn op uw tablet. Deze kunt u toepassen in zes verschillende omgevingen.


App Home Design App Home Design

App SilestoneApp Silestone


Alle kleuren staan in onze catalogus en in de galerij en zijn bij uitstek geschikt voor zowel klassieke als moderne keukens, badkamers en architecturale projecten. De App bevat ook een store locator om de dichtstbijzijnde distributeur te vinden.


App Silestone App Silestone