GLACIER

Natural Collection

Geïnspireerd door natuursteen, heeft Glacier dunne gouden aders over een witte achtergrond, wat een natuurlijk en strak ontwerp geeft. Een glanzend product dankzij de gepolijste afwerking en elegante, subtiele kleur.

FIORD

Natural Collection

Geïnspireerd door natuursteen, brengt Fiord de schoonheid terug van de zeer luxueuze crèmetint Onyx. Het kleurenpallet, dat zich uitstrekt van geel naar bruin en intensere kleuren, geeft warmte en nuance in kleur. De aderstructuur is natuurlijk en aantrekkelijk. Dankzij de buitengewone glans en het ontwerp is het een speciale en verfijnde kleur.

TUNDRA

Natural Collection

Geïnspireerd op natuursteen, is Tundra een kleur met de uitstraling van marmer, een witte ondergrond met grijze aders over de gehele plaat. De combinatie van de aderstructuur, de stralende glans en de subtiele achtergrond geven Tundra een gedurfde, authentieke look.

DEKTON BLANC CONCRETE Tech Collection

BLANC CONCRETE

Tech Collection

(Próximamente)

Geïnspireerd op beton. Dankzij het industriële karakter van deze witte betonlook is Blanco Concrete een gedurfde kleur die mooi is en blijft. Afwerking met textuur.

ALDEM

Wild Collection

(Próximamente)

Geïnspireerd door natuurlijk hout, met grijstinten die de kleur van het materiaal doen oplichten, mooi in al zijn eenvoud. Houtafwerking

DEKTON ALDEM Wild Collection

DEKTON GADA Natural Collection

GADA

Natural Collection

(Próximamente)

Geïnspireerd door natuursteen, met een gelijkenis op kwartsiet. Een extreem natuurlijke kleur met een afwerking die een mix is van zacht satijn en ruw kwartsiet. Afwerking met textuur.

VALTERRA

Wild Collection

(Próximamente)

Een warme kleur met rode, crème en bruintinten en een liniear ontwerp dat doet denken aan de patronen van natuurlijk hout. Dankzij de ruw-zachte afwerking is dit een warm, natuurlijk materiaal. Houtafwerking.

DEKTON VALTERRA Wild Collection

DEKTON TRILIUM Tech Collection

TRILIUM

Tech Collection

ECOline

(Próximamente)

Geïnspireerd door de industriële uitstraling van geoxideerd staal. Trilium bestaat uit een mix van vulkanische grijstinten, bruin en diepzwart, om een verroest effect te creëren dat onverwacht zacht aanvoelt. Dankzij de contrasten in licht/donker wordt een enigszins metallic effect bereikt dat het oppervlak een zeer realistische uitstraling geeft.

ENTZO

Natural Collection

(Próximamente)

Geïnspireerd door de elegantie en subtiliteit van natuursteen Calacatta Gold. Entzo heeft een witte basis met grijze en goude marmeraders. Zacht matte afwerking.

DEKTON ENTZO Natural Collection